Niet Gevonden Wat U Zocht?
Bel 1838 (90cpm) en Onze Helpdeskmedewerkers Helpen U het Telefoonnummer Vinden!
Het einde van de papieren telefoongids

Steeds meer mensen zoeken een telefoonnummer online op. Enkele dagen geleden stond in het landelijke nieuws te lezen dat de papieren versie van de Nederlandse telefoongids er na 138 jaar mee stopt. Vele mensen zijn nog opgegroeid met een telefoonboek van echt papier. Tegenwoordig is er in feite nog bijna niemand die nog steeds een telefoonnummer opzoekt in een papieren telefoongids. Telefoonnummers slaan we immers meer en meer op in het geheugen van onze huistelefoon of in de contactenlijst van ons mobieltje. Deze evolutie zorgde ervoor dat het klassieke telefoonboek van papier steeds overbodiger werd. Dit is ook de oorzaak dat de uitgever van de telefoongids er dit jaar, 2018, definitief mee stopt.

Zal de telefoongids gemist worden?

We betwijfelen een beetje of het ouderwetse telefoonboek gemist zal worden. De meeste mensen maakten er geen gebruik meer van en we zijn ervan overtuigd dat heel veel anderen al langer dachten dat de telefoongids niet meer werd gedrukt. In vele gezinnen kunnen we nu al geen papieren telefoonboek meer vinden. Het overgrote deel van de mensen maakt er geen gebruik meer van en zoekt een telefoonnummer online op.

Verschillende manieren om een telefoonnummer op te zoeken.

Wie op zoek is naar een bepaald bedrijf, zoekt momenteel niet meer in het telefoonboek. De naam van de firma intikken in Google volstaat om de website ervan te vinden. Via de contactgegevens van deze site, kom je dan automatisch bij het telefoonnummer terecht. Slechts wanneer een bedrijf geen website heeft, heb je echt een telefoonboek nodig om een nummer te vinden waarnaar je kunt bellen. Ook dit is geen probleem, want de telefoongids staat in Nederland al jaren online.

Hoe kun je de telefoongids online consulteren?

Online een telefoonnummer opzoeken is niet moeilijk. De meeste mensen doen het al. Ook al ben je nog aan een papieren telefoonboek gewoon, toch zal je het niet moeilijk vinden om een nummer online op te zoeken. De telefoongids is de officiƫle versie van het Nederlandse telefoonboek. Je kunt hier een telefoonnummer in opzoeken op bijna dezelfde manier als dat je dit in de papieren versie zou doen. Bijkomend beschikt de online versie van de Nederlandse telefoongids over bijkomende zoekfuncties waardoor je je zoekopdracht kunt verfijnen. Zo kun je kiezen tussen bedrijven zoeken en personen zoeken. Verder kun je in een handig zoekvenster ook een straat, stad, buurt of postcode invullen. Zo kan je dus op postcode zoeken. Je kan ook op telefoonnummer zoeken, dat noemt met ook wel omgekeerd zoeken. Dit is alleen maar handig. Zo hoef je niet langer door ellenlange lijsten te spitten. Bijkomend zit je niet met een zwaar boek op schoot en dat is natuurlijk ook een meevaller!

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://www.zoekopnummer.nl/wp-content/uploads/2018/02/bel-knop.png” url=”tel:1838″ _builder_version=”3.0.77″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]